مزایای برق اضطراری و اهمیت استفاده از آن

مزایای برق اضطراری

وجود یک منبع الکتریکی قابل اعتماد در دستگاه‌های مهم امری ضروری است. در اماکنی مانند بیمارستان‌ها، کارخانه‌ها و ساختمان‌های بزرگ تجاری و مراکزی که سرویس‌های اینترنتی را تامین می‌کنند انرژی بدون قطعی حائز اهمیت است.ضرورت تامین برق این مراکز مهم در سطح جهانی باعث شده تا صنعت و تکنولوژی تولید مولدهای انرژی از جمله دیزل ژنراتور روز به روز رشد کند. مزایای برق اضطراری ؛ تامین 24 ساعته انرژِی و قابل اعتماد بودن در شرایط قطعی برق می باشد.

برق اضطراری، برقی است که با کمک دستگاه های مختلف هنگام قطعی؛ جایگزین برق ساختمان یا صنایع می شود و یک منبع مستقل به منظور تامین برق در صنایع بزرگ و کوچک می باشد.برای تامین برق مراکز مهم ابتدا باید  اطلاعاتی در مورد دستگاه های تامین کننده برق اضطراری داشته باشید تا با خرید دستگاه مناسب، بدون وقفه ای در تامین انرژی مورد نیاز به فعالیت های خود بپردازید.

در هنگام خرید دیزل ژنراتورها یا حتی دستگاه های تامین کننده برق علاوه بر قیمت دیزل ژنراتور باید به قدرت و توان آنها توجه داشته باشید. در ادامه مطلب به بررسی دستگاه های تامین انرژی برق و ضرورت استفاده از این دستگاه ها می پردازیم .

انواع سیستم برق اضطراری
معرفی سیستم های برق اضطراری

انواع سیستم‌های برق اضطراری

بسیاری از دستگاه‌هایی که در مراکز مهم استفاده می‌شوند به قطعی برق حساس هستند. بهترین گزینه برای پیشگیری از بروز مشکلات، اتصال تمامی دستگاه‌ها به سیستم‌های منبع تغذیه اضطراری می‌باشد. از مزایای برق اضطراری می‌توان به تامین برق بدون وقفه مراکز مختلف اشاره کرد که ولتاژ مورد نیاز را تولید می‌کنند. البته این سیستم ها انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

منبع تغذیه بدون وقفه (UPS)

سامانه‌های UPS، برق اضطراری کوتاه مدت را تأمین می‌کنند و از تجهیزات حساس در برابر نوسانات برق و ولتاژ محافظت می‌کنند. آن‌ها برای ذخیره انرژی از باتری یا فلایویل بهره می‌برند و هنگامی که منبع اصلی قطع شود، برق را به‌فور تأمین می‌کنند.

در واقع داخل یو پی اس یک باتری وجود دارد که انرژی برق داخل آن ذخیره شده و در صورت نیاز به دستگاه مورد نظر وارد می‌شود و برق آن را تامین می‌نماید.

از مزایای برق اضطراری یو پی اس این است که دستگاه به صورت یک واسطه، برق شهری را دریافت کرده، آن را ذخیره می‌کند و پس از تثبیت و از بین بردن نویزها و تثبیت نوسان‌ها، آن را به دستگاه ‌های مورد نظر انتقال می‌دهد. سیستم‌های یوپی‌اس در سامانه‌های رایانه‌ای، سرورها، مخابرات و تجهیزات پزشکی استفاده می‌شوند.

ژنراتورهای پشتیبان (سیستم برق اضطراری با وقفه)

رایج‌ترین روش تأمین برق اضطراری است. این ژنراتورها در اندازه‌های گوناگون وجود دارند و با سوخت‌های گوناگون مانند بنزین، دیزل یا گاز طبیعی کار می‌کنند. ژنراتورهای پشتیبان خودکار هستند و در صورت از کار افتادن منبع اصلی، برق را تأمین می‌کنند. آن‌ها به طور گسترده در خانه‌ها، مشاغل، بیمارستان‌ها، مراکز داده و سایر زیرساخت‌های حیاتی به کار می‌روند.

موتور دیزل پرکینز از جمله گزینه‌های محبوب برای ژنراتورهای برق اضطراری است. این موتورها با دوام و کارآمد بودنشان شناخته می‌شوند و اغلب در برق اضطراری مورد استفاده قرار می‌گیرند. موتورهای دیزل پرکینز از طراحی‌های مدرن و فناوری‌های پیشرفته بهره می‌برند که عملکرد آنها را بهبود می‌بخشد. این موتورها با توجه به کارآیی بالا، کم مصرف بودن سوخت و قابلیت اجرای طولانی مدت بدون نیاز به تعمیرات مکرر، انتخابی ایده‌آل برای برق اضطراری در شرایط بحرانی هستند. به علاوه، موتورهای دیزل پرکینز معمولاً با قیمت مناسب و تنوع مدل‌ها در بازار موجود هستند، که این امر را به یک گزینه محبوب و اقتصادی برای برق اضطراری تبدیل کرده است.

 اینورتر برق اضطراری

نوعی دستگاه الکتریکی  که تغذیه آن از طریق باتری ماشین می باشد. برق ولتاژ پایین را به ولتاژ بالاتری تبدیل می کند.

ژنراتور خورشیدی

پنل های خورشیدی هستند که در روزهای آفتابی انرژی برق را تامین کرده و انرژی را ذخیره کنند.

توربین بادی

بوسیله توربین‌ها انرژی جنبشی باد را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. توربین‌های بزرگتر،جایگزین مناسبی برای برق شهری می باشند.

برق سیار

تجهیزات برق سیار مانند ژنراتورهای قابل حمل یا پاوربانک‌ها، انعطاف‌پذیرند و منبع تغذیه‌ای موقت را برای فعالیت‌های مختلف در فضای باز، رویدادها و موقعیت‌های اضطراری ارائه می‌دهند.

 

کاربرد برق اضطراری
انواع کاربرد سیستم برق اضطراری

کاربرد برق اضطراری

در صورت قطعی برق شبکه ژنراتور برق بصورت منبع تغذیه عمل می‌کند به خصوص در صنایعی که بسیار هستند و نباید قطعی برق صورت بگیرد،ژنراتورها می‌توانند از دستگاه‌ها در مواقع قطعی محافظت کنند. ژنراتورها در عرض چند ثانیه برق را وارد مدار می‌کنند و به عنوان یک منبع انرژی برق، پشتیبانی را انجام می‌دهند.

 به طور مثال در سیستم‌های مخابراتی که راه ارتباطی هر کشوری با سایر نقاط دنیا می‌باشد در تمامی کسب و کارها امری ضروری محسوب می شوند. تامین مولد برق این سازمانها در الویت اول قرار دارد تا این مراکز هرگز با قطعی برق مواجه نشوند.

از طرفی دیگر بیمارستان‌ها یکی از دیگر از مراکز حیاتی می‌باشند. حین عمل های جراحی، یا دستگاه‌های اکسیژن رسان برای بیماران بسیار حائز اهمیت است و اغلب این مراکز از سیستم های برق اضطراری استفاده می‌کنند.

قیمت ژنراتور برق اضطراری از جمله عوامل مهمی است که در انتخاب و استفاده از آنها تأثیرگذار است. این قیمت تحت تأثیر عواملی مانند قدرت تولید، نوع سوخت مورد استفاده (مانند بنزین، دیزل یا گاز طبیعی)، کیفیت، مارک و مدل ژنراتور، و همچنین ویژگی‌های اضافی مانند سیستم‌های حفاظتی، کارایی سوخت، صدا و زمان کارکرد است. بنابراین، قبل از خرید یک ژنراتور برق اضطراری، مهم است که به دقت مقایسه کنید و مطمئن شوید که قیمت با ویژگی‌ها و نیازهای شما سازگار است؛ در ادامه به معرفی کاربردهای سیستم برق اضطراری در صنایع مختلف پرداخته ایم:

واحد های اداری و صنعتی

در صنایع غذایی دستگاه‌های فریز و نگهداری از مواد غذایی وجود دارند که از فاسد شدن مواد غذایی تولید شده و یا مواد اولیه جلوگیری می‌کند. در صنایع کشاورزی هم برق بسیاری از دستگاه ها و تجهیزات از جمله تراکتور و… توسط موتورهای دیزل ژنراتور تامین می شود.

کاربرد دیزل ژنراتور در صنایع معادن

از مهمترین مزایای برق اضطراری استفاده از ژنراتورها در صنایع معادن می‌باشد. در این صنایع برای استخراج منابع طبیعی نظیر نقره و طلا از موتورهای دیزلی به صورت مداوم استفاده می کنند تا دستگاه های استخراج روشن بمانند.

استفاده از برق اضطراری در ساختمان ها و خانه ها

اپارتمان‌ها اغلب از آسانسورهایی با ضرفیت بالا استفاده می‌کنند و در صورت قطعی برق ممکن است سوانحی رخ بدهد. بهترین گزینه استفاده از دیزل ژنراتورها می‌باشد که در صورت قطعی برق آسانسورها همچنان روشن بوده و از خاموش شدن ناگهانی، اختلال در رفت و آمد و حبس شدن افراد در آسانسور پیشگیری کند.

مزایای برق اضطراری یا دیزل ژنراتور
مزایای برق اضطراری

مزایای استفاده از برق اضطراری در شرایط بحرانی

با کاربست برق اضطراری، از ۴ مزیت کلیدی بهره‌مند می‌شوید.

  1. قابلیت اطمینان: سیستم‌های برق اضطراری، مانند ژنراتورهای پشتیبان، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در مواقع بحرانی، برقی قابل اتکا و پیوسته ارائه دهند.
  2. قابلیت سفارشی‌سازی: سامانه‌های برق اضطراری را می‌توان برای رفع نیازهای خاص، طراحی کرد. از ژنراتورهای پشتیبان مسکونی کوچک‌تر گرفته تا سیستم‌های ژنراتور تجاری در مقیاس بزرگ، گزینه‌های گوناگون زیادی برای پاسخگویی به همه نیازها و مطابق با همه بودجه‌ها وجود دارد. بنابراین، می‌توانید سامانه خود را به‌دقت، مطابق با نیاز و بودجه خود تهیه کنید.
  3. پاسخ سریع: سامانه‌های برق اضطراری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در عرض چند ثانیه یا چند دقیقه پس از قطعی، تأمین برق را آغاز کنند. پاسخ سریع بسیار مهم است؛ به ویژه در شرایط بحرانی که برای ایمنی یا تجهیزات نجات جان، برق فوری مورد نیاز است.
  4. انعطاف‌پذیری: سیستم‌های برق اضطراری، بسته به نیاز می‌توانند به‌عنوان یک راه حل موقت یا دائمی مورد استفاده قرار گیرند. ژنراتور قابل حمل، به صاحبان خانه یا کسب‌وکارهایی که در مکان‌های گوناگون یا در طول رویدادهای خاص، به برق نیاز دارند، انعطاف‌پذیری زیادی را ارائه می‌دهد. همچنین، ژنراتور ثابت، راه حلی دائمی و خودکارتر و منبع تغذیه‌ای مداوم در هنگام قطعی برق ارائه می‌دهد.
  5. پایین بودن هزینه مصرفی: هزینه استفاده از گازوئیل نسبت به بنزین بسیار کمتر است و بدین جهت مقرون به صرفه می باشد.
  6. نیاز به تعمیر کمتر نسبت به دیگر ژنراتور ها: تعمیر این دستگاه‌ها به نسبت ساده تر بوده و هزینه تعمیر پایینی هم دارند.
  7. دوام و ماندگاری بالا: تحمل و مقاومت این ژنراتورها در برابر فرسایش بسیار زیاد است و عمر طولانی تری دارند. از طرف دیگر نسبت به دیگر دستگاه های موجود از قطعات کمتری برای راه اندازی استفاده می شود و نگرانی بابت کاربراتور ها وجود ندارد.
  8. ایمن بودن در ذخیره سوخت: گازوئیل احتمال انفجار کمتری نسبت به بنزین دارد و ماندگاری این نوع سوخت از بنزین بیشتر است.
  9. عملکرد حرارتی بالا: موتور های دیزلی به دلیل تراکم بالا می توانند راندمان حرارتی بیشتر وکارایی موثری داشته باشند.
  10. خدمات و پشتیبانی مناسب: اغلب شرکت‌های تامین کننده این دستگاه‌ها پشتیبانی و خدمات بهتری دارند.

 

برای خرید و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

 

چرا برق اضطراری برای منازل و کسب‌وکارها ضروری است؟

به چهار دلیل می‌گوییم که برق اضطراری برای خانه‌ها و مکان‌های کسب‌وکار ضروری است.

  1. ایمنی: برق اضطراری، نقش منبعی قابل اعتماد از برق را در هنگام قطع برق ایفا می‌کند و اطمینان می‌دهد که سامانه‌های ضروری از جمله روشنایی، امنیت، و دستگاه‌های ارتباطی فعال هستند.
  2. کار بدون وقفه: در محیط‌های کاری برای پیشگیری از اختلال در فرایندها، اتصال بدون وقفه برق حیاتی است. قطع برق می‌تواند منجر به خسارات مالی قابل توجهی شود، به ویژه در بخش‌هایی مانند مراقبت‌های بهداشتی، تولید، مراکز داده و مخابرات. برق اضطراری عملکرد مداوم تجهیزات، ماشین آلات و سامانه‌های حیاتی را تضمین می‌کند.
  3. نگهداری از کالاهای فاسد شدنی: هم در خانه‌ها و هم در مکان‌های کسب‌وکار، قطع برق می‌تواند منجر به از بین رفتن کالاهای فاسد شدنی مانند غذا و دارو شود. برق اضطراری، به ویژه در قالب ژنراتورهای پشتیبان، می‌تواند از فساد جلوگیری کند و با حفظ منابع ضروری، خسارات مالی بالقوه را کاهش دهد.
  4. آسایش: در محیط‌های مسکونی، برق اضطراری اطمینان می‌دهد که لوازم ضروری مانند گرمایش، سرمایش، و وسایل ارتباطی، در هنگام قطعی برق به کار خود ادامه می‌دهند. این امر آسایش را برای ساکنان خانه‌ها فراهم می‌کند.

جمع بندی

برای آن که بتوانید از دستگاه‌های تامین کننده برق مناسبی برای محیط کار و یا خانه خود استفاده نمایید باید در این خصوص اطلاعات کافی داشته باشید اطلاعاتی در مورد انواع این دستگاه‌ها، توان و قدرت آن و همچنین برندهای موجود در بازار بدست بیاورید. از آن جا که به دست آوردن چنین اطلاعات کاملی زمان زیادی می‌طلبد، می‌توانید با کارشناسان مربوطه شرکت پیشرو موتور پارسیان دیزل در این زمینه مشورت کنید. این شرکت سال‌ها در زمینه تامین و پشتیبانی دیزل‌ها فعالیت می کند.

پیشرو موتور پارسیان دیزل

سوالات متداول

  • برق اضطراری چیست؟
    برق اضطراری، برقی است که با کمک دستگاه های مختلف هنگام قطعی؛ جایگزین برق ساختمان یا صنایع می شود و یک منبع مستقل به منظور تامین برق در صنایع بزرگ و کوچک می باشد.
  • برای خرید ژنراتور برق از چه طریقی می توانیم اقدام نمایید؟
    شرکت بازرگانی پیشرو موتور پارسیان دیزل با سال ها تجربه در امر تامین و پشتیبانی انواع دیزل ژنراتور محصولات خود را در بالاترین کیفیت در اختیار مشتریان عزیز قرار داده است.برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید ژنراتور برق با کارشناسان فروش ما با شماره 33940444-021 تماس حاصل فرمایید.
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان و استعلام قیمت