قوانین و استانداردهای ژنراتور برق اضطراری

استانداردهای ژنراتور برق اضطراری

دیزل برای اکثر تولید کنندگان سوخت انتخابی است. این ژنراتورها از قابل حمل به اندازه موتور اتومبیل گرفته تا مدل های بزرگ تهویه هوا (ساختمان کوچک)، تا نمونه هایی با اندازه حدود 8 “x10” و در یک پوشش محافظ یا تریلر 20 تا 40 فوت قرار دارند. همچنین مدل های موبایلی به طور کامل در یک تریل وجود دارد و برای هدایت به مکانهایی که به برق اضطراری نیاز دارند، طراحی شده اند. از دیزل ژنراتورها می توان به تنهایی یا در بعضی شرایط به عنوان جزئی جدایی ناپذیر از یک سیستم برق استفاده کرد که شامل انرژی خورشیدی، بادی و سایر منابع الکتریکی است.

مقاله مرتبط: انواع ژنراتورهای متداول

 ژنراتورها چگونه کار می کنند؟

انرژی ژنراتورها را موتورهای دیزلی تأمین می کنند که با تزریق قطرات ریز سوخت دیزل در محفظه احتراق گرم شده با فشار (با احتراق فشرده سازی) کار می کنند. هوا سوخت را گرم کرده و باعث تبخیر و مخلوط شدن با اکسیژن موجود می شود. سوخت مشتعل شده و از طریق محفظه پخش می شود. خروجی نیرو با کنترل مقدار سوخت تزریق شده در محفظه احتراق مدیریت می شود. این فرایند با موتورهای “با جرقه” مانند موتورهای بنزینی (فرایند احتراق داخلی) متفاوت است، که با مخلوط کردن هوا و سوخت با یک جرقه زمان دار برق شروع به احتراق می کند. خروجی از موتورها توربین‌هایی را تولید می کند که انرژی الکتریکی تولید می کنند.

مقاله مرتبط: نحوه کارکرد ژنراتور برق

 قوانین و استانداردهای ژنراتورهای برق اضطراری چیست؟

قوانین و استانداردهای ژنراتورهای برق اضطراری ایجاب می کند بیمارستان ها و خدمات اورژانس از سیستم روشنایی و پشتیبان تهیه کنند که بلافاصله و همیشه در دسترس باشد. فقط سیستم های دیزلی توانایی تأمین این نیازهای فوری راه اندازی و حمل بار را دارند. راه‌اندازی با بنزین، گاز طبیعی، موتورهای توربین (جت)، باد و انرژی خورشیدی 40 ثانیه تا 2 دقیقه طول می کشد تا به سطح توان برسد تا بارهای الکتریکی اضطراری لازم را حمل کند. قبل از راه اندازی، توربین ها (موتورهای جت) ابتدا باید گاز موجود را تصفیه کنند در غیر این صورت خطر انفجار وجود دارد.

قوانین و استانداردهای ژنراتورهای برق اضطراری خاص ویژگی های نیرو را که فقط ژنراتورهای اضطراری دیزل ارائه می دهند، می طلبند:

  • در اکثر کدهای استانی و محلی سیستم برای اطمینان از سلامت و ایمنی عمومی “برای بازگرداندن خودکار برق مدارهای اضطراری ظرف ده ثانیه پس از قطع برق عادی” لازم است.
  • کد ملی برق 517-13 و همچنین کدهای استانی توصیه می کنند و یا همه بیمارستان‌ها و مراکز مراقبت‌های ویژه نیاز به داشتن سیستم های پشتیبان دارند که به طور خودکار راه‌اندازی می شوند و ظرف ده ثانیه پس از قطع برق با ظرفیت کامل کار می کنند.
  • اکثر کدهای ساختمان استانی برای کار در هنگام حوادث به امکانات اضطراری نیاز دارند. این گاز طبیعی را به عنوان منبع نیرو برای ژنراتور‌ها از بین می برد زیرا هنگام فاجعه ای مانند گردباد، طوفان یا زلزله، خطوط گاز معمولاً خاموش می شوند تا از خطر انفجار در هنگام پارگی جلوگیری شود.
  • ساختمان انجمن ملی حفاظت از آتش‌سوزی، و همچنین اکثر کدهای ساختمانی، به ژنراتورهای قوی نیاز دارد که بلافاصله تولید برق اضطراری برای آسانسورها را داشته باشند و این اطمینان بدهد که مسافران در صورت آتش سوزی یا موارد اضطراری دیگر در آسانسورهای طبقه بالا گیر نخواهند ماند.
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان و استعلام قیمت