ژنراتورهای دیزلی چه تاثیری روی کیفیت هوا می گذارند؟

همه به جز کوچکترین ژنراتورهای اضطراری تحت قوانین محکمی هستند که بر ساعات کار آنها و میزان انتشار آلاینده ها حاکم است. مانند موتورهای دیزلی جاده ای، ژنراتورهای ثابت و نیز از فناوری جدید دیزل تمیز برای کاهش تأثیرات کیفیت هوا استفاده می کنند. عملکرد محیطی برخی از ژنراتورهای قدیمی نیز می تواند با استفاده از سوخت دیزل فوق العاده کم گوگرد (ULSD) و فیلترها یا تله های ذرات بهبود یابد.

مقاله مرتبط: برق اضطراری و دیزل ژنراتور

آیا بین ژنراتورهای آماده به کار (اضطراری) و سایر ژنراتورهای مجهز به دیزل تفکیک وجود دارد؟

بله. همانطور که اشاره شد، ژنراتورهای آماده به کار معمولاً کوچکتر هستند و فقط برای استفاده متناوب در نظر گرفته شده اند. به ژنراتورهای بزرگتر با انرژی دیزلی می توان به عنوان منبع اصلی برق اعتماد كرد و به طور فزاینده ای برای دستیابی به “تولید توزیعی” ، یعنی استقلال كاربران فردی از اتكا به نیروگاه مركزی، مورد استفاده قرار می گیرد. یک ژنراتور منبع اصلی ممکن است به “شبکه” برق مرکزی متصل باشد یا نباشد. هنگام اتصال، یک ژنراتور منبع اصلی می تواند برق اضافی را به شبکه ای که بخشی از آن است، تغذیه کند.

آیا مزایای استفاده از ژنراتورهای آماده به کار (اضطراری) قبل از قطع برق وجود دارد؟

همانطور که اخیراً یک مقام در ایالت نیویورک مشاهده کرده است، استفاده از ژنراتورهای آماده به کار در پیش بینی خاموشی از هرگونه اختلال در تأمین جلوگیری می کند و از ضرورت فعال سازی ناگهانی تجهیزات تولید قدیمی و با قابلیت اطمینان کمتر جلوگیری می کند.

مقاله مرتبط: معایب ژنراتور دیزلی

 آیا می توان بدون تأثیر منفی بر کیفیت هوا، به مزایای عملیاتی دیزل ژنراتورهای آماده به کار (اضطراری) دست یافت؟

بله. مانند تمام منابع الکتریسیته، حتی خرید پیشرفته ترین ژنراتورهای دیزلی که از لحاظ فنی پیشرفته هستند، گازهای خروجی را تولید می کنند. مقامات ایالتی که متعهد به حفظ کیفیت هوا، به ویژه در مناطق “غیرمستقیم” هستند، افزایش استفاده از دیزل ژنراتور را مجاز دانسته اند، به شرطی که منجربه “از دست دادن خالص” (یا خراب شدن) کیفیت هوا نباشد.

این امر می تواند با کاهش منابع دیگر (“جبران خسارات”) و ایجاد بانکهای اعتبار آلایندگی حاصل شود.

به‌جز دود خروجی از اگزوز خودروها که ۸۰ درصد از منابع اصلی آلودگی هوای شهر تهران است، احتراق ناقص در موتور، به‌ویژه خودروهای دیزلی، از دیگر منابع آلودگی شهر تهران محسوب می‌شوند. دنیای خودرو

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان و استعلام قیمت