معرفی انواع دیزل ژنراتور و کاربرد هر کدام

معرفی انواع دیزل ژنراتور

انواع دیزل ژنراتور ها ابزاری در جهت تامین برق برای مصارف گوناگون به شکل دائم هستند و سبب می شوند کار مد نظر بدون هیچ گونه وقفه در جریان باشد. با توجه به تغییری که امروزه در سبک زندگی رخ داده، می دانیم که برق به یک جزء جدایی ناپذیر در زندگی تبدیل شده است.

اهمیت این محصول زمانی مشخص می شود که ما متوجه می شویم عدم دسترسی به برق گاهی برای یک ثانیه هم امکان پذیر نیست، به عنوان مثال در بیمارستان ها قطعی برق ممکن است به قیمت جان یک انسان تمام شود، بنابراین باید بتوانیم این نیاز را به بهترین شکل برطرف کنیم.

منظور از دیزل ژنراتور چیست؟

در واقع دیزل ژنراتور ها نقش تولید کننده برق را برعهده داشته و در زمانی که برق دچار قطعی شده باشد، دسترسی به برق از طریق آن امکان پذیر بوده و فرد راحتی کاملی را تجربه می کند. اگر بخواهیم تعریف کاملی از دیزل ژنراتور داشته باشیم باید بگوییم که این دستگاه قادر است انرژی شیمیایی را که از طریق سوخت به دست می آورد به نیروی الکتریکی تبدیل کرده و در جهت تامین برق مورد نیاز محیط های مختلف به کار گیرد.

انواع دیزل ژنراتورهای موجود در بازار

انواع دیزل ژنراتور

در این باره باید گفت که انواع دیزل ژنراتور برحسب مدت زمان و مقدار تولید برق در ضریب های مختلفی طبقه بندی شده و بر این اساس مورد استفاده قرار می گیرند. ابتدا باید به این نکته اشاره داشت که برحسب قدرت ژنراتور در تولید برق، قابلیت های متفاوتی دارند و می توانند برای مصرف خانگی یا صنعتی مورد استفاده قرار گیرند.

ژنراتور ها با توان قدرتی ۵ الی ۳۰ کیلو وات برای مصارف خانگی گزینه بسیار مناسب و قابل قبولی هستند و نوع دیگری از ژنراتورها با قدرت ۳۰ کیلووات الی ۶ مگا وات برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

مسئله دیگری که در رابطه با این ابزار پرکاربرد باید بیان شود این است که برق مورد نیاز ژنراتورهای خانگی به شکل تک فاز و ژنراتورهای صنعتی سه فاز می باشد. استفاده از ژنراتورها در محیط هایی چون بیمارستان ها، مراکز دولتی و اماکن تجاری سبب می شود هیچ گاه مشکل قطعی برق بروز نکند و افراد راحتی بیشتری را تجربه کنند.

  • دیزل ژنراتور اضطراری

همان گونه که از نام این ژنراتور پیداست در مواقع اضطرار که وجود برق لازم و ضروریست کاربرد دارد و مهم ترین کاربرد آن برای محیط هایی همچون بیمارستان ها، ادارات، کارخانه ها و… می باشد.

  • دیزل ژنراتور قابل حمل

با توجه به اینکه این محصول قابلیت جابجایی راحت را برای ما فراهم می کند، برای امکاناتی که نیاز به تولید برق اضطراری در محل های مختلف دارند بسیار مفید و کاربردی است. از دیگر مزیت های این نوع ژنراتور می توان به قدرت بالا و عملکرد مناسب در حین کار اشاره کرد که این امر سبب جلب توجه بیشتر مصرف کنندگان به آن شده است.

  • دیزل ژنراتور پایه

ژنراتورهای پایه دارای انواع مختلفی است که هرکدام از این انواع برای کاربرد خاصی طراحی شده اند. این ژنراتورها در مدت زمان های طولانی تری نسبت به دیگر نمونه ها قابلیت انجام کار داشته و قادر به تولید بارهای مختلفی هم هستند. عملکرد این دستگاه به شکل همیشگی نیست اما به نحوی است که در مدت زمان طولانی بدون هیچ مشکلی به کار پرداخته و آسیبی متوجه آن نخواهد بود.

نمونه ای از دیزل ژنراتور

بهترین دیزل ژنراتور

برای آن که انتخاب بهترین دیزل ژنراتور را انجام دهیم لازم است به مواردی توجه داشت تا انتخابی دقیق و مناسب انجام گیرد، در نتیجه باید در زمان انتخاب، این فاکتورها را مد نظر قرار داد.

  • توجه به میزان قدرت و توان ژنراتور
  • نوع سیستم و موتور ژنراتور
  • عملکرد و کارایی آن
  • هزینه تهیه
  • نوع استفاده ( خانگی یا صنعتی)

برندهای مختلفی اقدام به تولید ژنراتورها می کنند که شما اگر ویژگی های هرکدام از آنها را بدانید می توانید انتخاب آگاهانه تری انجام دهید.

  • ولوو پنتا

شرکت سازنده این دستگاه عمری در حدود ۱۵۰ سال دارد و یکی از معروف ترین مجموعه های تولید کننده در سراسر جهان شناخته می شود.

  • کامینز

پایه گذاری شرکت تولید کننده ژنراتورهای کامینز در سال ۱۹۱۹ انجام گرفته و بالغ بر ۶۰۰۰ نمایندگی فعال در سراسر دنیا دارد.

  • پرکینز

شرکتی با طول عمر ۱۰۰ سال و به عنوان برترین مجموعه در تولید ژنراتورها با دور موتور بالا می باشد.

  • ‌کاتر پیلار

در سال ۱۹۲۵ کار خود را آغاز نموده و امروزه به یکی از برترین شرکت های تولید کننده شهرت یافته است.

  • بنز

این شرکت علاوه بر تولید ژنراتور، به تولید انواع ماشین های سنگین و سبک اشتغال دارد.

  • لوول

شرکتی چینی است که طول عمر آن ۳۰ سال می باشد و به تولید محصولاتی با کیفیت و مناسب از نظر هزینه به شهرت دست یافته است.

دیزل ژنراتور بنزینی چگونه است؟

یکی دیگر از انواع دیزل ژنراتور اختصاص دارد به نوع بنزینی که باید به شکل مداوم سوخت گیری کند تا قادر به ادامه کار باشد؛ این مسئله بسیار خطرناک است. از این رو توصیه می شود به جای ژنراتور بنزینی از مدل گازوئیلی استفاده شود تا سلامتی افراد به خطر نیفتد. علت توجه برخی از افراد به این دستگاه در مقایسه با انواع دیگر این است که هزینه کمتری برای خرید نیاز دارند، به علاوه آلودگی آن ها به مراتب کمتر است.

عملکرد دیزل ژنراتور

عملکرد انواع دیزل ژنراتور

بهتر است بگوییم انواع دیزل ژنراتورها دستگاهی بسیار کارا و عالی در جهت تامین برق مورد نیاز مکان های مختلف هستند و چنانچه دچار مشکل شوند به راحتی قابلیت تعمیر داشته و سپس از آن مجددا مورد استفاده قرار می گیرند.

طراحی ژنراتورها به گونه ای است که در شرایط آب و هوایی مختلف سرما و گرما حالات خود را حفظ کرده و در حین کار دچار مشکل نمی شوند. از دیگر مزیت های دیزل ژنراتورها می توان به مصرف سوخت کم و عملکرد بالا اشاره داشت.

آیا انواع دیزل ژنراتور نیازمند تعمیرات هستند؟

در پاسخ به این سوال باید اظهار داشت که در هر بازه زمانی مشخص این دستگاه نیازمند سرویس تعمیرات است تا عملکرد مناسبی از خود به نمایش بگذارد و افراد با اطمینان خاطر بیشتری در جهت انجام امور از آن استفاده نمایند.

لازم به ذکر است که هر ژنراتور پس از بازه زمانی ۲۵۰ الی ۵۰۰ ساعته باید سرویس مجدد شوند و در هر سرویس فیلتر روغن، فیلتر هوا و فیلتر سوخت تعویض می گردد، همچنین اگر برخی از تسمه ها هم نیازمند معاوضه باشند باید تعویض آن هم انجام گیرد.

انواع دیزل ژنراتور دارای چه ویژگی هایی هستند؟

  • انواع دیزل ژنراتور ها باید توان بالایی داشته تا بتوانند عملکرد مناسبی از خود بروز دهند.
  • تعمیرات و نگهداری از آن ها بسیار کم و حالت کاهشی داشته باشد.
  • در زمان کار سر و صدای کمی داشته باشند.
  • طراحی آن ها و نوع سوخت مورد نیاز آن ها سلامتی افراد را به خطر نیندازد.
  • نسبت به سایر ژنراتورها بسیار مقرون بصرفه تر هستند
  • نسبت به ژنراتورهای بنزینی سوخت بسیار کمتری مصرف می کنند
  • عمر مفید آن ها نسبت به سایر ژنراتورها بیشتر است

در زمان خرید انواع دیزل ژنراتور باید به چه نکاتی توجه کرد؟

توصیه می شود در حین خرید به آب و هوای محیط، حداکثر آمپر مصرفی، میزان توان پرایم و محل نصب دستگاه توجه داشت و پس از آن اقدام به خرید کرد تا محصولی کارا و مناسب را تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد و در نهایت رضایت دائمی را نسبت به آن اظهار نمود.

برای خرید و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

سخن پایانی

استفاده از انواع دیزل ژنراتور سبب دسترسی به برق آن هم به شکل دائمی خواهد شد و افراد راحتی بیشتری را در حین کار تجربه خواهند کرد. به عبارت بهتر این دستگاه سبب تامین برق بیمارستان ها، اداره ها، ساختمان های اداری و تجاری و… خواهند شد و افراد بدون هیچ دغدغه ای می توانند در محیط کار به ارائه خدمات بپردازند و رضایت خاطر هموطنان را کسب کنند.

اگر قصد خرید دیزل ژنراتور را دارید می توانید از طریق شرکت پارسیان دیزل که سال ها است در زمینه ی فروش انواع ژنراتور، پرکینز، موتورهای دیزلی و …. فعالیت می کند، اقدام نمایید. چرا که پارسیان دیزل بهترین محصولات را با مناسب ترین قیمت ها در اختیار مشتریان قرار می دهد و گزینه ای عالی برای خرید می باشد.

پارسیان دیزل

سوالات متداول

  • در زمان خرید دیزل ژنراتور به چه نکاتی باید دقت کرد؟

در حین خرید به آب و هوای محیط، حداکثر آمپر مصرفی، میزان توان پرایم و محل نصب دستگاه توجه داشت و پس از آن اقدام به خرید کرد تا محصولی کارا و مناسب را تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد و در نهایت رضایت دائمی را نسبت به آن اظهار نمود. برای اطلاع از قیمت دیزل ژنراتور می توانید به پارسیان دیزل مراجعه کنید.

  • انواع دیزل ژنراتور به چند دسته تقسیم می شوند؟

انواع مختلفی از دیزل ژنراتورها در بازار وجود دارند که عبارتند از: دیزل ژنراتور اضطراری، قابل حمل و پایه.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان و استعلام قیمت