ممکن است شما در هر مکانی به ویژه مکانهای عمومی ژنراتورهای دیزل را مشاهده کنید. از این ژنراتورها برای تولید انرژی الکتریکی مورد نیاز استفاده میشود. امروزه این دستگاه به راحتی و با قیمتهای رقابتی در بازارها و فروشگاههای آنلاین در دسترس است. در کشورهای خارجی، به عنوان مثال استرالیا، انرژی مورد نیاز توسط نیروگاههای حرارتی (زغال سنگ)، نیروگاههای برق آبی و نیروگاههای انرژی بنزین و موارد دیگر تامین میشوند.
استفاده از ژنراتور دیزل میتواند یک روش فوق العاده برای تأمین امکانات انرژی الکتریکی برای محل سکونت یا محل کار شما باشد. صورتی از انرژی که بیشترین استفاده را دارد انرژی الکتریکی است. جابجایی این انرژی در مسافتهای خیلی طولانی و با حداقل هزینه امکانپذیر است. اما تولید انرژی الکتریکی آسان نیست و همیشه کار قابل توجهی خواهد بود. وقتی صحبت از اصول کارکرد ژنراتور دیزل میشود، حرفهای زیادی برای گفتن وجود دارد از جمله آلودگی ژنراتور دیزلی . عملکرد یک موتور دیزلی به صورت فشرده سازی خاص اکسیژن همراه با سوخت مایع است.
احتراق مخلوط هوا و سوخت از طریق انفجار در هنگام فشرده سازی اتفاق مییافتد. موتورهای دیزلی معمولاً نسبت به موتورهای گازی کارایی بیشتری دارند. به طور کلی، سوخت دیزل در زمان مکش، مستقیم وارد سیلندر میشود و در سیلندر با هوا ترکیب میشود. سپس هوا و سوخت در داخل سیلندر با پایین آمدن پیستون تحت فشار قرار میگیرند. با رسیدن فشار به حد معینی احتراق سوخت سبب تولید انرژی میشود و سپس دود و محصولات حاصل از سوختن از اگزوز خارج میشود.
مقاله مرتبط: تفاوت ژنراتورهای دیزلی و گازی
راه حلی برای رفع آلودگی ژنراتور دیزلی
وقتی ماشینی با ژنراتور دیزلی دارید، دیگر نیازی نیست نگران قطع شدن ناگهانی برق باشید. عملکرد ژنراتور دیزل در جهت تأمین برق و نیرو است. با این حال، استفاده طولانی مدت از دستگاه باعث خستگی دستگاه شده و کارایی و بازده دستگاه کاهش مییابد. بنابراین باید به اصول استفاده از دستگاه و عواملی که میتوانند باعث به خطر افتادن سلامت آن شوند، توجه کنید. در غیر این صورت، عمر دستگاه کاهش پیدا میکند و شما مدت زمان کمتری میتوانید مالک آن باشید.
ژنراتورهای دیزلی کاربردهای زیادی در زمینهها و مکانهای مختلف مانند بیمارستانها، کلانتریها و بسیاری از ساختمانهای عمومی دیگر دارد. این مکانها در هنگام قطع برق برای تولید انرژی الکتریکی پشتیبان به تاسیساتی احتیاج دارند تا به طور خودکار و بلافاصله پس از قطع برق، فعال شوند. در بین این تاسیسات از ژنراتورهای دیزلی بیشتر استفاده میشود، زیرا این ژنراتورها برای تولید انرژی در این مقیاس بسیار کارامد و ایمن هستند. با این حال، ژنراتورهای دیزل میزان قابل توجهی از مواد دفعی را تولید میکنند که اگر تهویه مناسب وجود نداشته باشد میتواند سلامتی انسان را به خطر بیاندازد. بنابراین باید از شرایط مناسب تهویه در فضا اطمینان حاصل کنید. در این شرایط برای رفع آلودگی ژنراتور دیزلی میتوان از یک فن پروانهای جریان-مخلوط با بازده بالا استفاده کنید تا بتواند مواد دفعی موتور را در مقدار مناسبی از هوا مخلوط کند تا از این طریق مواد دفعی را بسیار رقیق کند.
شما میتوانید فنهای پروانهای جریان-مخلوط با اندازه و ظرفیت مناسب را به منظور جایگزین کردن با فنهای سانتریفیوژی که بر روی دستگاه قرار دارد، سفارش دهید. سپس سیستم ژنراتور دیزلی را از شبکه برق و تمام منابع تغذیه اضطراری جدا کنید. حال شما باید فنهای سانتریفیوژی قدیمی را از دستگاه جدا کنید. از این فنهای قدیمی میتوان در جاهای دیگر استفاده کرد و همچنین این فنها قابل بازیافت نیز هستند. سپس میتوانید فنهای جدید پروانهای جریان-مخلوط را نصب کنید. این فنهای جدید پس از نصب، هوا و مواد دفعی حاصل از سوختن سوخت را با بازده بالا با یکدیگر ترکیب کرده و از طریق دودکش اگزوز به خارج میرانند. زمانی که اهمیت مراحل بالا را درک کنید، ژنراتور دیزلی شما میتواند در وضعیت بهتری قرار گیرد.
بدون دیدگاه